Reglament

REGLAMENT de la 5a BICICLETADA MODERNISTA

 1. La 5a Bicicletada Modernista es celebrarà el diumenge 7 de juny de 2015. La sortida tindrà lloc des del Recinte Modernista de Sant Pau. Foto de família a les 9:00h a les escales i sortida a les 9:30 hores.
 2. La Bicicletada està oberta a tots els majors de 18 anys. Els menors de 18 anys, hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi. Les inscripcions són gratuïtes.
 3. La proba es limita a 180 participants, a partir de les 180 inscripcions, es durà a terme un sorteig el dijous 4 de juny de 2015. El divendres 5 i dissabte 6 de juny, fins les 16h, es lliuraran el braçalet i la bossa del ciclista, necessaris per poder participar.
 4. El fet de no retirar el braçalet i la bossa del ciclista, abans del dissabte 6 de juny a les 15h, implica posar la plaça a disposició de qualsevol persona, per estricte ordre d’arribada i fins a exhaurir les 180 places.
 5. El recorregut es realitza a la ciutat de Barcelona, circulant preferentment pel carril bici i/o carrers amb poc volum de trànsit. La Guàrdia Urbana acompanyarà el grup principal de participants. L’organització podrà modificar el recorregut sense avís previ.
 6. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.
 7. Els participants assumiran els danys que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.
 8. A meitat de recorregut, es realitzrà un aturada tècnica al Museu del Modernisme de Barcelona, patrocinat per Moritz.
 9. El participant permet explícitament que l’organització pugui reproduir, distribuir o comunicar públicament la seva imatge amb la finalitat de promoure la Bicicletada Modernista (Aquest punt només s’aplica als majors de 18 anys).
 10. A l’arribada a la Fira Modernista, a la confluència dels carrers Girona i Mallorca, es realitzarà l’entrega de premis, i se servirà una xocolatada a càrrec de Chocolates Brescó. Només podran accedir als premis aquells participants que vagin vestits d’època.
 11. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: